Top

Welkom bij trendykim.nl! Handwerk materialen en meer.

Op dit moment verzenden wij veel. Wij hanteren 2 tarieven brievenbuspakje (wordt verzonden in een stevige omdoos) en pakketpost. Allebei met track and trace code. Welk tarief dat is wordt aangegeven in uw winkelwagentje. Wij doen er alles aan om alle bestellingen dezelfde dag nog naar het pakketpunt te kunnen brengen. Soms kan het zijn dat iets onverwachts uit voorraad is vanwege de huidige situatie, in dat geval zullen wij u berichten.In onze webshop vind u een ruime keuze in allerlei handwerk en hobby materialen. 
Of u nou een haakster bent of een creatieve papier kunstenaar bij trendykim kunt u terecht voor bijna alles. De webwinkel is ontstaan na het openen van onze handwerk boetiek in Hengelo. Ook hier zijn veel hobby artikelen in de winkel te vinden. Alles wordt uitgezocht op kwaliteit en prijs voordat het in de winkel geplaatst wordt.


Kijk rustig rond in de webshop en klik hierboven uw categorie aan.
We hebben handwerk artikelen zoals ergonomische haaknaalden, digitale toerentellers en stekenmarkeerders. Garens van katoen o.a. het merk catania, wol en acryl garens. Boeken van de bekende handwerk ontwerpers. Hobby artikelen zoals FIMO klei, houten figuren en kumihimo. Snijmallen en stempels voor de hobby kaarten maken.
Verzenden kan heel vaak via een brievenbuspakket met volgcode en dus lage verzendkosten!

 
De producten die in de webshop staan zijn ook te verkrijgen in onze wol winkel in Hengelo. Wilt u graag op de hoogte blijven over de webshop & winkel?
U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief, ons liken/volgen op Facebook, instagram, twitter, google+ of regelmatig een kijkje nemen. Voor vragen kunt u mij bereiken op info@trendykim.nl meer gegevens staan op de contact pagina. Ik help u graag verder.

Ik wens u veel plezier met winkelen in de webshop!

 Eerlijk winkelen: Er komt steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen en biologische producten. Dit is ook mogelijk bij handwerk & hobby artikelen. De volgende producten vallen onder de categorie biologisch, duurzaam, besparend en overige.
- Thick & Quick = Gerecycled katoen/duurzaam (garens)
- FSC hout = Duurzaam (hobby)
- Te gekke krijtjes = Bijenwas/geenchemicaliën/Biologisch (hobby)
- Veiligheidoogjes, embellisment = geen verpakking/duurzaamoverig (handwerk&hobby)


Wolwinkel- Handwerkwinkel - Hobbywinkel - Garens - Katoen - Wol- Acryl - Veiligheid oogjes - Rammelkralen - Muziek doosjes - FIMO klei - Snijmallen - Stempels - Papier - Boeken - Inkt - Haken - Breien -Vilt- en veel meer