Verzenden & retourneren

Bestellen U kunt ervoor kiezen om te bestellen zonder account of met account. 
Betaling Betaling op dit moment gaat dmv: 
Ideal: Dit is een makkelijk betaalmiddel voor zowel winkelier als klant.
Vooruitbetaling Via bijv internetbankieren stort u handmatig het bedrag dmv een overboeking. Voordat het bedrag bijgeschreven staat kan het tussen de banken 2 dagen duren. Buitenland tot 4 dagen ivm communicatie van de buitenlandse banken. Betalingen die u in het weekend regelt, worden maandag pas verwerkt door de bank.
Rembours U betaald het totale bestel bedrag incl. verzendkosten van de rembours aan de chauffeur van postnl als hij/zij het pakket bij u thuis levert, Postnl zorgt er dan voor dat de betaling verder geregeld wordt. 
Verzenden De producten worden verzonden op het moment dat de banken de overboeking geregeld hebben. Als u voor 2 uur in de middag besteld en betaald heeft met ideal kan het heel goed mogelijk zijn dat het de volgende dag al bij uw thuis ligt. In de webshop staat de vermelding 3 of 4 werkdagen. Vertraging is namelijk nooit uit te sluiten.
Verzendkosten: Verzendkosten zijn op dit moment €3,75 voor een brievenbus pakje en €5,95 voor een pakket.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »