Scheepjes CAL 2020

Scheepjes CAL 2020

0 reactie minuten lezen

De CAL & Read-A-Long start op 23 september 2020 en zijn te volgen via de Officiële Nederlandse en Internationale Scheepjes Facebook groepen. Gedurende 11 weken wordt het GRATIS haakpatroon in delen gepubliceerd. Het haakpatroon is verkrijgbaar in het Engels (UK & US), Duits en Nederlands. Scheepjes Blogger Esther Dijkstra van de blog It’s all in a Nutshell heeft handige video tutorials (Engels en Nederlands) gemaakt voor links- en rechtshandigen om het geschreven patroon te ondersteunen.

 

Book Club Sunday

Wat de Scheepjes CAL 2020 uniek en anders maakt dan voorgaande jaren is dat Scheepjes dit jaar naast de CAL ook een Read-A-Long organiseert om een extra dimensie toe te voegen aan de haakervaring.  Elke week krijgen crafters leesvoer om zich voor te bereiden op de Book Club Sunday, die tevens zal aansluiten bij het deel dat zij op dat moment haken. Als deelnemers geen enthousiaste lezers of audioboek luisteraars zijn dan kunnen ze natuurlijk ook gewoon genieten van de CAL.

 

Scheepjes heeft 8 officiële complete kits voor deze CAL samengesteld, die elk het benodigde garen en extra goodies bevatten! Er zijn 4 spectaculaire kleurstellingen gecreëerd die elk gebaseerd zijn op de kleuren en elementen van diverse afdelingen van het Natuurhistorisch Museum: Herbarium, Mineralogie, Conchologie en Entomologie.

Deze 4 kleurstellingen zijn verkrijgbaar in Scheepjes Stone Washed & River Washed (78% Katoen, 22% Acryl, yarn weight Sport) of in Scheepjes Colour Crafter (100% Premium Acryl, yarn weight DK)


De Scheepjes Colour Crafter kit bevat:

  • 17 x 100 gram bollen Scheepjes Colour Crafter
  • 1 x buisje Toho Glaskralen
  • 1 x kralennaald
  • 1 x officiële CAL boekenlegger
  • 1 x brief van de ontwerpster
  • 1 x YARN The After Party booklet
  • Stekenmarkeerders

Het boek All the Light we Cannot See van Anthony Doerr is niet inbegrepen.

Adviesverkoopprijs Colour Crafter: €44,95

Check onze huidige voorraad via: https://www.trendykim.nl/handwerk/haakpakketten-cal/

Of vraag voor meer info via [email protected]

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Scheepjes CAL 2020"Laat een reactie achter
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
Categorieën
GarensHandwerkHobbyBasicsSieraden makenBoekenHandwerkwinkel HengeloFeestdagenSaleKlantenserviceMijn account