Sneeuwmannetjes maken

Sneeuwmannetjes maken

0 reactie minuten lezen

 

Superleuke kerstdecoraties hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Deze kunnen eventueel ook met de kids gemaakt worden. Het principe is simpel. Je maakt 2 pompons van garen. Dit kan ouderwets met een kartonnenje (snij een cirkel uit karton, maak een rond gat in het midden en wikkel het garen rondom) maar er zijn ook pompon makers beschikbaar van o.a. prym en opry.

Het kan gewoon met restgaren in huis gemaakt worden. De voorbeelden is wit acrylgaren gebruikt. Zelf vind ik de iets pluizige constructie van acryl erg mooi staan in dit geval. 

 

 

Ter decoratie kun je kleine vilten figuurtjes opplakken, een driehoekje als neus of met vilt oogjes erop lijmen. (meeste textiellijmen zijn hiervoor geschikt. Wij hebben eventueel ook viltlijm. Met een lintje kun je een erg leuk sjaaltje maken. De oorwarmers in dit geval zijn gemaakt van chenille draad/pijpenragers wat omgedraaid is aan de uiteindes om een ronde vorm te maken. 

 

 

Dit project kan in 1 avondje klaargemaakt worden en als je deze graag in de kerstboom zou willen ophangen kun je gewoon een draadje gebruiken voor een lusje.

 

Benodigdheden:

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Sneeuwmannetjes maken"Laat een reactie achter
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
Categorieën
GarensHandwerkHobbyBasicsSieraden makenBoekenHandwerkwinkel HengeloFeestdagenSaleKlantenserviceMijn account